Hva synes folk om oss og våre ideer?

Les hva media og eksperter innen sine felt sier om ideer, produkter og løsninger fra Raudrev.

team

"Smarte hoder i Bergen er i ferd med å utvikle en stein som kan registrere angst- anfall hos psykiatriske pasienter."

Bergens Tidende

Last ned artikkel

team

Raudrev utformet en vakker og moderne nettside til oss som tar høyde for at mange av våre brukere er på mobil og nettbrett. Løsningen lar oss komme i dialog med nye og eksisterende kunder gjennom det vi ser på som en viktig markedføringskanal, nemlig sosiale medier.

Heidi I. Vespestad Halleraker

Adm. Leder - Auto Service AS

team

Med utgangspunkt i tankar og skissar om eit framtidsretta oppdrettsanlegg kontakta eg Raudrev for å få laga ein visualisering av vårt konsept. Samarbeidet resulterte i ein video som kombinerar film, 2D- og 3D animasjon for å forklare pilotprosjektet vårt. Visualiseringar er eit utruleg nyttig verktøy når ein skal kommunisere idear og teknologi som er under utvikling.

Jan Ove Morlandstø

Administrerande direktør, Aga Halibut

team

Collaboration with Jørund and Raudrev is very enjoyable and rewarding. Raudrev cultivates creativity and the act of creation. This focus leads to innovative designs and sometimes truly great designs emerge.

Davide Lamparelli

Industrial designer, Wartsila Norway

team

Vi ønsket oss en nettside for hotellet vi kunne bruke til å tiltrekke nye og eksisterende kunder. Raudrev oppgraderte nettsiden vår med moderne design og brukte fotografier til å få frem de essensielle aspektene med vår beligenhet, fasiliteter og våre unike aktivitetsmuligheter.

Anne Marie Larsen

Resepsjonssjef - Fitjar Fjordhotell

team

Raudrev har vært partner i et prosjekt hvor vi utvikler tjenester for lokasjonsbaserte spill og interaktive fortellinger for å støtte læring. De er profesjonelle og dyktige, og har gjennom hele prosessen hatt konstruktive og kreative inspill til hvordan vi best mulig kan designe og implementere disse tjenestene ved hjelp av det siste innen web-teknologi. De har også veldig god peiling på design mot forskjellige plattformer og enheter, slik at løsningene de leverer fungerer optimalt både på web og mobil.

Frode Guribye

Nestleder, Institutt for informasjons- og medievitenskap, UiB